Alla inlägg den 1 maj 2009

Av Susanne - 1 maj 2009 20:44

Oj oj oj, imorrn är det BF för bebis. :D

Igår tvingade Lucas mig att gå upp och ner i trapporna och sen gick vi en rask liten promenad. Värkarna tog i lite mer men inte blev det någon bebis.. Och det där med kinamat fungerade inte heller. Att rumla runt i sängkammaren verkar heller inte fungera för oss så vi får helt enkelt vänta.

Men nu är det riktigt otåligt. Alla frågar hela tiden om det inte har blivit någon bebis än och vi blir mer och mer ivriga.

Allt är redo inför BB och vi har väl tänkt klart på hur vi vill ha det. Många frågar mig om jag ska ha bedövning och jag svarar bara att jag tar det som det kommer. Än så är jag inte rädd för förlossningen utan mer förväntansfull. Lucas är mer nervös än jag och har tydligen kommit överens med Petra om att hon ska komma och fota på förlossningen, Lucas är rädd att han svimmar och missar att ta kort..:P

När det gäller tiden efter förlossningen så har vi sagt att vi vill ligga på patienthotellet, hur länge vet vi inte än. Det är också en sådan sak som vi får känna efter sen. Även det här med att ha besök inne på hotellet är en stor fråga. Vi får se på det också, det beror på hur vi känner oss. Annars är familj och vänner välkomna hem till oss sen.



Idag har Lucas och Kerstin satt upp ett partytält på vår uteplats. Det blev kanonbra och nu kan vi ha vagnen där sen utan att den lille blir för varm.

Vi har också åkt ut till Hörby till mamma idag. Hon har nu flyttat till en annan lägenhet som var jättefin. God mat fick vi också där. :)


Nej nu ska jag sätta mig i soffan en stund innan Lucas tvingar ut mig på en kvällspromenad. ;)

Ha det bra!



Ovido - Quiz & Flashcards