Alla inlägg den 9 juni 2009

Av Susanne - 9 juni 2009 20:43

Nu har även denna vecka tagit fart, tiden går fort.

I torsdags var vi på student, trevligt men kallt. I helgen har vi tagit det lugnt för Jonna har varit förkyld. Vi skulle på dop i söndags egentligen men Jonna hade nästan inte sovit på natten och hon vara grymt snorig. Så tyvärr kunde vi inte med att vara ute bland massa folk. Vi får helt enkelt träffa Mia och hennes Liam en annan dag.

Igår var hon mycket bättre och vi skulle på student. Så vi beslutade att gå dit en stund i alla fall, det var så nära hem också. Mamma kom hit och åkte ut dit med oss. Det var supertrevligt och Jonna var otroligt snäll. Hon sov hela tiden. Hon sov när vi åkte dit och vaknade inte förrän vi var hemma igen, lilla skruttan!


Idag har Lucas jobbat, han började på ett nytt ställe idag. Det har varit en ganska tuff dag nu när jag har varit ensam men tösen hela dagen. Plötsligt hann jag inte göra alls mycket. Hon har varit väldigt pigg idag också. På hela dagen har hon bara sovit en halvtimme! Hon är så vaken hela tiden och vill inte missa någonting. Nu håller hon äntligen på att somna in ordentligt. Lilla unge! Vi hoppas på att hon sover hela natten nu då .;)


Imorrn blir det BVC, spännande att se hur mycket hon väger denna gång.

Det var allt för denna gång.

Ha det bra!


Lucas busar med lill tösen.


Här sover hon gott i soffan, inlindad i sitt täcke. 

Ovido - Quiz & Flashcards